Djawah

by membualsampailemas


Udan,
rikala sliramu
tak kanthi ana jejerku
ing wayah sore,

lamun sliramu
tasih kelingan wae..

Utawa,
nalikane dhewe
mecaki dawaning dalan,
lungguh bebarengan,
nira nyandhar pundhak
merga sirah nyut-nyutan..

rikala sliramu ngiyup
ring panggonan,
udan tan mandheg
tilem tilema sira
ing raharja
dak tengga kanthi nyawang..

Setyoko Andra Veda